Ivoordreef Utrecht

Koopwoningen

In Ivoordreef komen 74 eengezinswoningen met een woonoppervlak van 127 m2. Een groot gezin of behoefte aan veel ruimte? Met vier slaapkamers – en de mogelijkheid om een vijfde te creëren – zit je met deze koopwoning altijd goed.

Doe de deur naar de woonkamer open en geniet van de mooie ruime woonkamer. De woonkamer grenst aan de achtertuin en heeft een mooie open keuken aan de voorkant van de woning. Wel zo gezellig als je aan het koken bent.  Liever een gesloten keuken? Ook dat is geen probleem.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Maak hier bijvoorbeeld één grote slaapkamer en twee gezellige kinderkamers. Of wordt één van de kamers je thuiskantoor of misschien wel je inloopkast? Opties genoeg! Ook is op deze verdieping de badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer en een open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Hier vind je ook de technische ruimte met installaties en aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

  • 127 m2
  • Vier slaapkamers
  • Inclusief keuken en sanitair
  • Tuin met berging
  • Eigen parkeerplaats in het binnenhof of de parkeergarage
  • Extra opties mogelijk zoals een aanbouw of vijfde slaapkamer
  • Te koop vanaf circa € 550.000,- vrij op naam

Download de inspiratieplattegrond

 

Opties om uit te kiezen

Heb je behoefte aan meer ruimte of misschien wel een andere indeling van de slaapkamers? Dan kun je kiezen uit een aantal opties om de woning aan te passen naar jouw wensen. Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal opties uitgewerkt. De volledige lijst met opties, inclusief prijzen, wordt bij de start van de verkoop bekend gemaakt.

 

 

 

 

Zoekvenster sluiten