Ivoordreef Utrecht

Start bewerken circulaire elementen

9 februari 2024 | Nieuws | Delian de Gier

Er komt actie op de bouwplaats. In de week van 19 februari start Lagemaat met het bewerken van de circulaire elementen. Een proces waar we trots op zijn en je graag meer over vertellen.

Wat gaat er precies gebeuren?
We gaan in totaal 480 gevelpanelen van de gesloopte flat verduurzamen en mooi maken voor de nieuwbouw. Het schoonmaken en op maat zagen van de panelen gaan we doen in de loods die op de bouwplaats staat. Deze loods richten we in als werkplaats. Er komt een speciale wasstraat waar de panelen, één voor één, stralend schoon worden gemaakt. Vervolgens zagen machines de panelen op maat en worden de afgezaagde kanten verduurzaamd.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Water en stroom is inmiddels al aangesloten. Het wachten is nu op de levering van de zaagmachines en daarna het keuren van de machines op veiligheid. Als dat signaal op groen staat, dan kunnen we beginnen. Planning is nu in de week van 19 februari starten en 3e kwartaal klaar.

Bouwhekdoeken hangen los
Verder kregen we van een aantal kanten de melding, dat de bouwhekdoeken er troosteloos bij hangen. Een terechte opmerking! Deze week zijn alle doeken weggehaald en binnenkort maken we ronde om zwerfvuil op te ruimen.

Zoekvenster sluiten